Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Колір кухонного гарнітура: чи є оптимальний?

Меблі для кухні повинна відповідати вимогам замовника, які залежать від способу його життя, переваг, сфери діяльності. Вибір розміру, а також начинки для кухонного гарнітура, безпосередньо залежить від того, скільки часу господиня проводить за приготуванням їжі та скільки членів родини живе в будинку.

кухні кухні кухні

 

Відповідно молодій парі, яка мінімум часу проводить вдома, кухня необхідна лише для того, щоб приготувати легкий сніданок або розігріти їжу з ресторану. Сім'я повинна віддати перевагу ергономічній кухні з великою кількістю побутової техніки. Посудомийна машина, мікрохвильова піч, мультиварка допоможуть заощадити час, витрачений на приготування їжі.

 

Поєднання кольорів на кухні

 

Колір гарнітура вибирають ще до того, як на кухні буде виконаний ремонт. Саме від кольору меблів відштовхуються при складанні дизайн-проекту приміщення. Якщо кухня відрізняється яскравими фасадами, то найкраще пофарбувати стіни в спокійні кольори, які будуть врівноважувати інтер'єр.

Якщо кухня виконана в класичних і бежевих кольорах, доречно в якості оздоблювальних матеріалів використовувати яскраву декоративну штукатурку з вираженим рельєфом. Дизайнери рекомендують при виготовленні кухонного гарнітура віддавати перевагу двоколірним варіантам. Причому нижня частина повинна бути темнішою, ніж верхня.

 

Правила вибору кольору кухні

 

Якщо комбінують декілька кольорів, краще всього, якщо вони будуть близькими за колірною гамою і відрізнятися лише відтінками.

 

Правила вибору кольору:

 

  • При бажанні прикрасити дверцята фотодруком краще за все, якщо основна частина меблів буде виконана в спокійних тонах, і лише декоративні елементи відрізнятимуться яскравістю.
  • Варто розуміти, що помаранчеві, яскраво-жовті меблі стимулюють вироблення енергії, роблять людину активною.
  • Емоційним жінкам найкраще віддати перевагу спокійним тонам.
  • Для флегматиків і романтичних осіб ідеально підійдуть яскраві кухні.

 

Якщо жінка більшу частину часу проводить за приготуванням їжі, необхідно, щоб кухня, ціна якої відрізняється в залежності від матеріалу, була не просто красивою, але й зручною, а також дозволяла працювати і відпочивати. У такому випадку варто віддати перевагу спокійним бежевим, персиковим тонам, кремовій кольоровій гамі.

При виборі колірної гами меблів для кухні, необхідно враховувати площу приміщення. Чим менше кімната, тим світліші повинні бути меблі з мінімальною кількістю декору.

Вважається, що світлі стіни, а також фасади сприяють розширенню приміщення. Крім того, фурнітура має бути непомітною, не виділятися на фоні меблів.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: